انواع پاستیل خوشمزه چطوری درست می شود
چه کسی جراعت می کند بگوید پاستیل دوست ندارد و یا از طعمش خوشش نمی آید؟ پاستیل از آن خوشمزه های دوست داشتنی است که همه عاشقش هستند.
اگر از آن پاستیل خورهای حرفه ای هستید یا بچه هایی دارید که عاشق پاستیل آن هم نوشابه ای هستند، طرز تهیه پاستیل نوشابه ای کار شما را آسان خواهد کرد. مثل آب خوردن توی خانه پاستیل درست کنید و کیف کنید. یک پاستیل سالم و بدون مواد افزودنی و همچنین راحت ، سریع و ارزان در خانه شما.
برای اینکه طرز تهیه پاستیل نوشابه ای را یاد بگیریم، اول لازم است ببینیم پاستیل از چه چیزهایی درست شده است.
اولین پاستیل
در دهه 1920 یک کارگر کارخانه آبنباتسازی به نام “هانس ریگل” به صورت اتفاقی اولین پاستیل را ساخت. او یک روز تصمیم گرفت برای درآمد بیشتر در آشپزخانه منزل کوچکش آبنباتهای خانگی جدیدی درست کند. اینآبنباتهای جدید بسیار خوشمزه و پرطرفدار شدند.
هانس ریگل که برای بالابردن میزان فروش محصولاتش همیشه سعی میکرد ایدههای خلاقانه ی را به اجرا درآرود، یکبار تصمیم گرفت از عصاره میوه و مقداری ژلاتین برای قوام بیشتر آبنباتهایش استفاده کند و برای تغییر شکل ظاهری آبنباتها که آن روزها همگی به شکل گرد و ساده بودند آنها را داخل قالبهای خرسی شکل ریخت. و اینگونه اولین پاستیل خرسی شکل متولد شد.
پاستیل ها بطور کلی از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی تشکیل شده اند که اسانسهای مختلف با طعم های مختلف به آن اضافه می شود. اما طرز تهیه پاستیل نوشابه ای خانگی حسابی خاطرجمع و بهداشتی است.
برای طرز تهیه پاستیل نوشابه ای
مواد لازم برای تهیه پاستیل نوشابهای:
نوشابه یک فنجان
پودر ژله آلورا نصف بسته
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
آب سرد یک فنجان
شکر دو قاشق غذاخوری
گلوکز یک تا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستیل نوشابه ای:
در ابتدا پودر ژله، شکر و پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته، آب سرد را روی آن ها بریزید و مخلوط کنید. سپس روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا کاملا حل شوند.
بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید گلوکز را داخل آن بریزید و مخلوط کنید و در انتها نوشابه را اضافه کنید.
قالبهای شکلات را خیلی کم، چرب کرده و مایع آماده شده را داخل آن بریزید و حدود 3 ساعت درون یخچال قرار دهید. بعد از آن پاستیل ها به راحتی از قالب جدا شده و حالت چسبندگی ندارند. به همین راحتی شما پاستیل نوشابه ای درست کرده اید.
نکات:
نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شوند.
گلوکز باعث شفاف شدن و کش آمدن پاستیل میشود. اختیاری است و میتوانید استفاده نکنید.
برای جلوگیری از چسبیدن پاستیلها به همدیگر میتوانید آنها را بعد از بیرونآوردن از قالب، داخل شکر بغلتانید.
میتوان به جای غلتاندن پاستیلها در شکر، کف قالبها کمی پودر قند الکشده ریخت.
برای داشتن پاستیل نوشابه ای سالم تر، می توانید از نوشابه پروبیوتیک که درصد سلامت بالاتری دارد استفاده کنید.